Anders Haahr

Midt i en stille revolution

Forlag: Information | Udgivelsesdato: 28. december 2011

Her mellem jul og nytår kører en serie på Informations kultursider, hvor en håndfuld af avisens skribenter har fundet et billede af deres forældre frem og skrevet et lille essay om det og dem. “Familieportrættet” hedder serien…

 

Jeg har et minde om mine forældre på en stue på Frederikssund Sygehus. Det er mit tidligste minde om dem sammen, og jeg husker det, fordi de ikke var sammen længere. Året var 1985, jeg var fem år gammel, og min far var blevet opereret for blindtarmsbetændelse. Der var hvide vægge og hvide lagner, og jeg kravlede op i hospitalssengen, hvor han viste mig sit ar på maven. Det var første gang, jeg så et ar. Min mor stod ved fodenden af sengen med min etårige lillebror på armen. Nogle måneder forinden havde min far sagt til hende, at han var forelsket i Mette. Nu boede han til leje ude på Cellovej.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere